Konceptuāla ēdienkartes sortimenta izstrāde, ņemot vērā uzņēmuma specifiku.
Tehnoloģiskās dokumentācijas sagatavošana produktiem/ tehnoloģiskās un
aprēķinu kartes, kontroles atskaites.
Tehnoloģiju plānošana un vadība - Virtuve/ restorāns / bistro / viesnīcas
Darbs ar piegādātājiem, produkcijas noliktavas organizēšana.
Personāla atlase un apmācība. Efektīva komandas veidošana un vadīšana.
Profesionālu degustāciju un meistarklašu vadīšana. Zināšanas par produktiem un pārtikas tirgus attīstības tendencēm. Virtuves iekārtu pārzināšana. Restorāna/bistro/kuli nārijas atklāšanas pieredze.
Ēdienkartes izstrāde atbilstoši reģionālajam pieprasījumam, restorānu koncepcijas (sezonas ēdienkarte, tematiskie piedāvājumi, īpašie autora virtuves ēdieni).
Dažādu tīkla restorānu ražošanas vadība. Nepārtraukta un kvalitatīva ražošanas darba organizēšana.
Produktu kvalitātes kontrole, izmantojot starptautiskās kvalitātes sistēmas. ISO, HASSP
Iekšējā kvalitātes kontroles atskaites. Jauno tendenču un ideju analīze restorānu produktu tirgū.
Informācijas sagatavošana tehnoloģisko standartu sagatavošanai.
Preču pašizmaksas procesa un mazumtirdzniecības cenu veidošanas kontrole atbilstoši cenu noteikšanas noteikumiem.
Izejvielu tirgus analīze. Ražošanas sanitāro apstākļu kontrole.
Darbaspēka izmaksu optimizācija un racionāla iekārtu noslodzes pārraudzība.
Профессия:
Шеф-повар
Пред. опыт работы по спец.:
Более 10-и лет
Образование:
Высшее
Пройденные курсы:
Paulig Coffee and Spices Institute
More Taste With Seasonings, kvalifikācijas celšana