Prasības:
augsta atbildības sajūta un precizitāte pret uzdoto darbu;
spēja saglabāt mieru stresa situacijās;
latviešu valodas zināšanas, taču papildus valodas uzskatīsim par priekšrocību;
pozitīva, viesmīlīga personība;
spēja strādāt komandā, vēlme mācīties;
spēja patstāvīgi veikt sev uzticēto darbu;
iepriekšējā pieredze virtuves darbinieka amatā, kā arī picu cepšana un strādāšana ar malkas krāsni nav obligāta, taču tiks uzskatīta par priekšrocību;
Darba pienākumi:
ēdienkartes un produktu pārzināšana;
ēdienu gatavošana atbilstoši tehnoloģiskajām shēmām un receptēm;
ikdienas darbu organizēšana, t. sk. , picu mīklas un sagatavju ražošana;
preču pieņemšana, to sekmīga pārbaude;
kārtības un tīrības uzturēšana telpās, to uzkopšana pēc nepieciešamības;
personīgās un darba vides higiēnas ievērošana;
u. c. pienākumi.