Darbam viesnīcā Radisson Blu Hotel & Spa Daugava Riga meklējam Brokastu pavāru, atalgojums no 7, 25 EUR/stundā (bruto).
Galvenie pienākumi:
Nodrošināt, lai viesnīcas virtuvē tiktu sagatavoti augstas kvalitātes ēdieni saskaņā ar sanitāro normu standartiem, “Jā, es varu” programmas un Radisson Hotel Group standartiem un procedūrām
Prasības kandidātiem:
Pieredze līdzīgā amatā ne mazāka ka 1 gads.
Darba pieredze viesnīcā tiks uzskatīta par priekšrocību.
Spēja adaptēties mainīgiem apstākļiem.
Pieredze aukstā/karstā ēdiena gatavošanā.
Pieredze brokastu gatavošanā (darba laiks no plkst. 5.30 līdz 14.00).
Pieredze pārtikas/nepārtikas produktu pareizā uzglabāšanā.
Uzņēmums piedāvā:
Apmaksātas pusdienas.
Veselības apdrošināšanu pēc pārbaudes laika.
Nelaimes gadījumu apdrošīnāšanu no pirmās dienas.
Apmaksāti taksometra pakalpojumi (agrā rīta stundās, ja nav sabiedriskais transports).
Nodrošinām ar darba apģērbu un darba apģērba mazgāšanu.
Darbu starptautiskā vidē.