Piedāvājam darbu fasētājam
Pienākumi:
- Saldētu, atvēsinātu zivju un akvakultūras apstrāde un sagatavošana pakošanai;
- Zivju produkcijas fasēšana un pakošana;
- Produkcijas iepakojumu, smagumu celšana un pārvietošana;
- Darba vietas uzkopšana atbilstoši mazgāšanas programmai.
Prasības:
- Prasmes un iemaņas raita darba veikšanai;
- Vēlama iepriekšēja pieredze pārtikas ražošanas uzņēmumā;
- Spēja strādāt gan komandā, gan individuāli, uzmanība.
Piedāvājam:
- Darba laiku no svētdienas līdz ceturtdienai (7.15 - 16.00);
- Stundas tarifa likme 5.08 (bruto) in bonusu pēc sasniegtajiem rezultātiem;
- Modernu un sakārtotu darba vidi;
- Darbam nepieciešamo darba apģērbu, apavus, kā arī iespēju iegādāties produkciju.