Jauns restorāns Vecrīgā meklē ambiciozu un mērķtiecīgu šefpavāru ar pieredzi, cilvēku, kurš nebaidās no izaicinājumiem.
Pienākumi:
Kontrolēt un organizēt virtuves ikdienas darbu
Izstrādāt un ieviest jaunas ēdienkartes atbilstoši restorāna politikai
Kontrolēt inventāru un pasūtīt produktus, lai nodrošinātu to nepārtrauktu pieejamību
Apmācīt un pārvaldīt personālu, sastādīt virtuves darbinieku grafiku
Pārzināt un ievērot sanitārās un higiēnas normas kā arī sekot līdzi atbilstošajai dokumentācijai
Prasības kandidātiem:
Pieredze šefpavāra amatā; Pieredze restorānā ar lielu cilvēku plūsmu tiks uzskatīta par priekšrocību
Zināšanas ēdienkaršu izstrādē un ražošanas tehnoloģiskajos procesos
Ļoti laba izpratne par restorāna virtuves darba organizēšanu
Spēja apmācīt, motivēt un vadīt komandu
Augsta stresa noturība, prasme risināt dažādas situācijas
Labas komunikācijas prasmes
Mēs piedāvājam:
Stabilu darba vietu
Algu no 3000 eiro netto
Maiņu darbu
Atsaucīgus Kolēģus un Vadību
Iespēju attīstīties un augt kopā ar uzņēmumu
Iespēju strādāt jaunā restorānā ar lielām nākotnes ambīcijām
Lai pieteiktos, lūdzam sūtīt CV uz epastu vai Whatsapp, sazināsimies ar pretendentiem kuri tiks aicināti uz klātienes interviju.